Tuesday, October 20, 2009

entah.

assalamualaikum w.b.t.

niat di hati nak hapdet blog ni, tapi lain pulak yang jadinye.
ni sume gara-gara berutben yang lembab lembik dari kol 1030 tadi.
sampai mata pun dah naik layu macam ni.
so memang takde maknenye untuk aku teruskan lagi.
bantal dah memanggil2.
moo-cow dah ajak cium2 je tuh.

hari ni lepas makan, B terus je hantar balik.
of course-lah, he has a biz meeting, (yang tak habis2)
cis. bedebot betol. bak sini 'hasil usahamu' sikit.
tolong jangan kedekut. hihihi.

hish. lama betol dia meeting.
dahla meeting bersama gadis tinggi lampai plak tuh.
(nasib baik dtg bersama boypren,hehe)
cepatlah balik B.

jum tido kawan2.
salam.nanite.
:)

2 comments:

Miss Izah Mohamed said...

erkkk berukben mmg senget + sengal lately.. dunno y..
rase nk hempas ke dinding lak..
tp syg... adeh3

sabar ye... i pn camtu gk.. ehhee

atim.sepet said...

ekekekke,
hempas ke dinding lain lak jadinye dear,
ehehehhe

huh, nak kene upgrade pakej ke ek,
mengade tol la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...