Thursday, April 30, 2009

.Burpday Surprise Plan.

hahah,
sebelum tu nak ketawa dulu
sbb aku ni asal nak hapdate blog je
mata dah macam sepet gaban
dolu2 tahan je bersengkang dpn laptop ni
skang2 ni macam hampas kelapa daaa

lama2 rentetan yg nak aku kisahkan dlm blog ni pon
dah jadi out-dated yang berabad2
hoho!
tapi takpela
yang penting luahan hati aku ni tr'luah'
heheh!

okeh,
aku nak mulakan dulu dgn kesah 'bufday si Mucuk' aku ni
alkisahnye, aku da konon2 plan mende ni about two weeks
dgn si Amir & Manda
terfikir nak buat surprise yg bes gile baban
macam2 dalam kepala ni
(tapi mcm takde satu pon yg menjadi, hahah)

rancang mahukan yg private
tempat yang seronok
tempat yang senang nak bising2
tempat yang santai
aku ingat nak g TGI's Friday
so, Amir pon suh aku try call TGI's
to make a reservation or anything
tapi biasalah aku
manalah nak sempat buat semua tuh
hehehe
tertangguh2.

then, a fine day,
aku, Amir, & Manda went out
selepas aku habis keje Sabtu
hehe (senyap2 dgn Mucuk)
menjadi kecurigaan Mucuk gak la,
heheh
padan muke.
biar ar nak buat ape pon.
huh

kiteorang g carik2 tempat makan
g le kat Bukit Indah tu
tah pe nama restaurant nye
view besh.
tapi cam terbukak le sesangatnye
cam malu jek nak buat serperais
hehehe
pastu kiteorg g TGI's Friday kat jalan.... (??)
lupela.. hehe
erm, aku gi la tnya berkenaan dgn paty package or yg seangkatan dgnnye
hadoi, xde package lak.
reservation je leh buat
huh, sia2 jek.
erm, pastu g Pavilion, Manda suggested The Rainforest
halamak, cam xsesuai la pulak, tamao2.
pastu Manda cadang g Karaoke jek
ha, besh gak idea tuh
sambil2 tu kiteorg pon g window shopping kat situ2
masuk Tangs, jumpe lak si Nabil ngan Irma
huh, aku xheran pon, sbb aku lagi artis drpd dorg
pastu masuk lak Zara, kunun nak hasut Manda suh shopping
sekali aku pon ter'hasut', hahah!
so terbeli la sat sling bag yang agak sempoi la
tak pasal2 jek

intai2 jugak present ape la nak kasi Mucuk ni
Amir suggest watch, tapi Mucuk xsuke pakai
tapi kadang2 tu Mucuk pandai lak nak belek2 jam
agaknye nak 'tersuke' pakai balik kot
then, kiteorg g makan2, sbb lapar sgt

....pastu g mana ek?
hadoii ilang ingatan jap.
hurm, ok2 dah ingat
pastu Amir n Manda ajak jalan2 kat Bukit Bintang
hahah, cam budak2 lak kene bawak jalan2
habis pusing2 kat situ, kiteorg pon balik.
dorg hantar sampai Melati
Nanite Darlings!


1 comment:

AHMAD ZAKI BORHANUDDIN said...

mate kak atim memang sepet mcm gaban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...