Wednesday, December 31, 2008

My Workplace!


Haha. Kunun2 nak tunjuk meja computer aku la nih.

J nak kata bersepah, x la kut kan.

Sedang2 je la kut. Hehehe.

Budak2 kalo tengok aku buat keje kan mesti tanya,

“Eeee.. Mana computer akak,? Akak tengok ape kat bawah tuh?”

Hahah! Penat nak jawab.

Hurm.. Actually, front liner ni banyak tension daripada seronok.

Macam2 kerenah.

Sakit hati, rasa nak berdarah tinge, n macam2 lagi la.

Patience is important.

Yang penting, senyum selalu.

Ditambah pulak muka aku yang sememangnye “comel”

Patient musti cair punye.

Wahahaha!

Paling teruk pun, aku akan jawab dengan selamba je kat patient yang degil tuh.

Tak pun ketuk kepala sendiri.

Huh! Bangang gile.

Pape pun, selamat bertugas!

1 comment:

Nasa said...

selamat tahun baru 1430 and 2009 fatim :) aper citer skang ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...